2018-12-09 Dosztál Álmos

Beszámoló a Manager Open Díjkiosztó Gáláról

A 2018.évi Manager Open Díjkiosztó Gáláról.

A XIV. Országos Menedzser Teniszbajnokság, a Manager Open szervezői a pontversenyén élen végzett versenyzők jutalmazása, a támogatók köszöntése és új kapcsolatok kialakítása céljából minden év novemberében évzáró Díjkiosztó Gálát rendez, amelynek helyszíne ezúttal a Danubius Aréna Hotel külön terme volt. A rendezvényre meghívást nyertek az egyes versenyeket rendező klubok, az együttműködő szervezetek és a média partnerek képviselői is.

Hámori Tamás, a Manager Open ötletgazdája és alapítója , a Bajnokság versenyigazgatója nyitotta meg a rendezvényt és elmondta idén több mint négyszázan vettek részt a kilenc regionális tornán valamint a pesti döntőn ez a szám több mint 12 %-os növekedést jelent az elmúlt évhez képest. Elmondható , hogy a Manager Open ma már egy sikeres brand, úgy a tenisz, mind az üzleti világban. Külön köszöntötte Szirmák Botondot a Menedzserek Országos Szövetsége elnökét valamint Pintér Balázst a Menedzser Alapítvány vezetőjét

Az idei Manager Open támogatói közül ajándékot azaz 1-1 palack Panyolai pálinkát és díszoklevelet vettek át a következő személyek : Varga Szilvia , a Danubius Hotels Group PR igazgatója, Daróczy Péter, az Óramű Kft ügyvezető igazgatója, Viszló Csaba a Viszló –Trans Kft tulajdonos ügyvezetője,  Bérczi Krisztina, a Preciosa cseh ékszercég magyarországi képviselője, Simonyi Tamás , a KPMG partnere, Újházi Péter az Extrametál tulajdonos ügyvezetője, Krisztik Anikó, a Bemer cég képviselője, Szugyiczky András és Vértes Gábor , a Pauker Nyomda tulajdonosa.

A legnagyobb érdeklődéssel várt esemény a pontverseny legeredményesebb játékosainak díjazása volt , ahol a szuper kategóriában az első helyezést, holtversenyben  a Ludányi Zoltán /Gyöngyös / és állandó párja Szabó Zoltán / Nyíregyháza / szerezték meg. Jutalmuk az Abigél Galéria által felajánlott két értékes festmény volt. A második helyen ugyancsak egyforma pontszámmal a pesti Hegyi Zoltán és párja Lászka Milán végzett , ők a Danubius hotel ingyenes hétvégéjét illetve az Óramű Kft által forgalmazott Zeppelin karórát kapták ajándékul. Díjat kapott még ebben a kategóriában László Csaba / Agárd /és Ádor Zsolt / Debrecen / is.

Az amatőr kategória nyertese a fővárosi Hegyesi László lett, aki idén ismét kiválóan szerepelt a Szervátültetettek Európa Bajnokságán és három bronzérmével a legeredményesebb magyar résztvevője volt. Őt követte egyforma pontszámmal a szegedi kettős , Lajos Attila és Török Gábor. Díjat kapott a legeredményesebb női résztvevő Szilágyi Adél / Salgótarján / a pesti Sallai Anikó  továbbá a kecskeméti Gyenes Katalin is.

A 110+ korosztály legjobb egyéni versenyzője a szálloda tulajdonos id. Hegyi József / Eger / szoros küzdelemben múlta felül riválisait, így a pesti Amberger Árpádot, a Globomax ügyvezetőjét és Almai Jánost. Az értékes ajándéktárgyakat a már említetteken túlmenően az Extrametál, a Panda Security Kft, a Chivas Regal, a Preciosa, a MOB , Boros Betty kerámia művész és Zimányi Róbert író biztosította. Minden felsorolt játékos egyúttal egy-egy , a Pauker Nyomda által készített, díszoklevelet is kapott.

Külön díjat kapott a fehérvári Kiskút Teniszklub idei kiváló verseny rendezéséért , a díjat Galambos Gábor vette át továbbá Hegyesi László, aki a legtöbb , azaz hét tornán vett részt , Bíró Melinda , mint a Manager Open idei küzdelmeinek legfiatalabb női résztvevője –aki nemrég Franciaországban nemzetközi versenyen ért el második helyezést – és Csepeli Botond, mint a legfiatalabb fiú versenyző továbbá Pajor István a legidősebb induló. Jutalmat kapott Pósfai Gyula az MTI állandó sport tudósítója is.

A különleges hangulatú  rendezvényen a jelenlévők örömmel ismerkedtek meg egymással egyben kóstolták Kenesei Krisztinától a badacsonyi Von Beöthy pincészet prémium borait és fogyasztották el a szálloda által feltálalt finom falatokat. Ezzel a Gála is érdemben hozzájárult a Manager Open egyik alapvető céljához a kapcsolatok ápolásához , új barátságok kialakításához de akár új üzleti kapcsolatok előkészítéséhez.

Hámori Tamás befejezésül megköszönte az eseményről most távol maradt további szponzorok támogatását is valamint a szálloda személyzetének, itt is első sorban Kristóf Kitti professzionális munkáját. A résztvevők azzal búcsúztak, hogy találkoznak jövőre a következő, immár XV. Manager Open rendezvényein.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

KAPCSOLAT

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot és mi készséggel segítünk

Telefon: 06 20 419 6008

Email: info@manageropen.hu