2018-07-05 Dosztál Álmos

Beszámoló a Manager Open siófoki regionális versenyéről

Remek mérkőzések a Manager Open siófoki regionális tornáján

A kilenc regionális versenyből valamint a budapesti döntőből álló XIV. Menedzser Teniszbajnokság a pesti viadalt követően ezúttal Siófokon folytatódott. A korábbi jól bevált helyszín átépítése miatt a torna új helyen, a helyi Spartacus hangulatos klubjában került megrendezésre. A négy salakos pálya most is kevésnek bizonyult így szükség volt a Magistern Hotel melletti két pálya igénybe vételére is. Ezúttal a helyi klubokon kívül Agárdról, Budapestről, Egerből, Kecskemétről és Vácról érkeztek párok, hogy megmérettessék magukat a nyári melegben.

Az ünnepélyes megnyitó során Hámori Tamás alapító-versenyigazgató, a hagyományos résztvevők mellett , több új párost is üdvözölt. Külön gratulált Hegyesi Lászlónak, aki az elmúlt héten Szardínia szigetén a Szervátültetettek Európa bajnokságon képviselte a magyar színeket és három bronz érmet szerzett. Egyúttal bejelentette, hogy  a Krisztik Anikó , korábbi neves versenyző, a Bemer Orvostechnikai Eszköz tanácsadója a pesti fordulóhoz hasonlóan itt is vállalta , hogy a teljesítmény növelést elősegítő készülék bemutatásán kívül az antioxidáns szintet megállapító személyes méréseket végez majd az éppen pihenő menedzsereken. Ezt követően megköszönte a helyi szervező Gyarmati László munkáját valamint azt, hogy a Lido Home ingatlan cég , a Balaton térség legnagyobb ilyen vállalkozása helyi főszponzora lett az eseménynek. Végül Hámori Tamás ismertette a sorsolást és a játékrendet.

A Szuper kategóriában induló menedzser teniszezők körmérkőzés formájában döntötték el a sorrendet , azaz minden pár játszott a másikkal. A kategória győztese a budapesti Merkantil bankos Hegyi Zoltán és partnere Lászka Milán lett, ezzel megismételték az előző , a pesti tornán aratott győzelmüket. A második helyet a dr Telek János és Machán Frigyes alkotta kettős szerezte meg. A harmadik a szintén pesti  Jakócs György – Derossi Marcel pár míg a negyedik az agárdi Szabó Balázs – Szily Péter kettős lett

Az amatőr kategóriában három csoport jött össze. Az elsőben a szegedi Lajos Attila – Török Gábor  duó, a másodikban az egri id. Hegyi József – Barta Gábor kettős , a harmadikban pedig a siófoki Deák Tamás – Pinczés Gábor páros lett veretlenül az első. Hozzájuk csatlakozott , mint legjobb csoport második, a Hugyák Ádám – Körmendi Gábor szintén siófoki vállalkozókból álló pár. Az elődöntőben a Deák pár a szegedieket , az Id. Hegyi – Barta páros a Hugyák-Körmendi párosnál bizonyult jobbnak. A Deák- Pinczés pár végül a döntőben rendkívül szoros mérkőzésen győzte le az egri duót.

A vigaszdíjat ugyancsak a helyiek párosa, a Talabér Tibor – Nagy Árpád nyerte meg, a döntőben a pesti Németh Antal- Fasang Márton párost múlták felül. Itt a mezőny egyetlen női párosa a pesti Sallai Anikó a kecskeméti Gyenes Katával ezúttal helyezetlenül végzett.

A verseny befejeztével Gyarmati László megköszönte a rendezvény alábbi hely cégek támogatását , akik a díjazáshoz értékes felajánlásokkal járultak hozzá. Ezek a Balatoni Hajózási Zrt , a Party Szállo , a Galérius  Fürdő , a Balaton-parti Kft , a Royal Pékség, a  Calypso Café, a Lila Akác vendéglő és a Siófok-térségi Helyi Érték Egyesület voltak.

Az ünnepélyes eredményhirdetéskor a díjakat Hámori Tamás, Pintér Balázs, a Menedzser Alapítvány vezetője és Gyarmati László adta át. A központi szponzorok ajándékai közül a szuper kategória győztes párja- kupán kívül – 1-1 üveg Panyolai pálinkát kapott díjként, míg a második helyezettek az Extrametál termékét , a híres svájci bicskát vehették át. Az amatőr kategória első helyezettje Chivas whiskyvel és serleggel lett gazdagabb. A további helyezettek és a sorsolás nyertesei Béres Rt termékeket, a Panda Security Kft szoftverjét, a Piac & Profit ajándék csomagjait valamint a Pauker Nyomda által készített művészi okleveleket kapták kézhez.

A versenyigazgató Köszönetet mondott a további támogatóknak is , nevezetesen a KPMG -nek, a Parfüm Line Kft-nek, a Dessewfy & Dávid és Társai Ügyvédi Irodának, az Óramű Kft-nek, a Viszlo Transz Kft-nek , a Foxtronnak továbbá a Danubius Hotels Zrt-nek. A torna során itt is kihelyezésre kerültek a következő üzleti lapok: az IT Business , a Behaviour ,a BOOM valamint a Piac & Profit és az Üzleti Világ aktuális példányai.

Az indulók közül többen jelezték részvételi szándékukat a Manager Open következő ,július 14-n  Salgótarjánban megrendezendő újabb regionális menedzser tornára. A siófoki viadal fotói a www.manageropen.hu honlapon, a rendező klub  web oldalán valamint a Facebookon egyaránt megtekinthetők.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

KAPCSOLAT

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot és mi készséggel segítünk

Telefon: 06 20 419 6008

Email: info@manageropen.hu