2018-06-11 Dosztál Álmos

Jegyzőkönyv a Fegyelmi Bizottság üléséről

/ Készült a Menedzser Alapítvány hivatalos helységében az 1122. Budapest. Komáromi út 22 sz. alatt /

A Menedzserek Országos Teniszbajnokságát szervező Menedzser Alapítvány Fegyelmi Bizottsága a mai nap ülést tartott , amelyen az idei versenyeken elkövetett alábbi fegyelmi vétségeket megtárgyalta és következő határozatot hozta :

Győri verseny / 2018. április 28 /

  • Szabolcsi Gábor : a verseny folyamán káromkodott , eldobta ütőjét és a mérkőzést követően nem fogott kezet az ellenfél páros tagjaival. A Bizottság egyhangúlag úgy döntött , hogy fent nevezett játékos írásos figyelmeztetésben részesüljön azzal , hogy ha ez a jövőben megismétlődik, akkor ez akár az adott versenyből történő felfüggesztését is magával vonhatja
  • Soós Ákos : több alkalommal fegyelmezetlenül viselkedett. A döntő során a versenyigazgató figyelmeztette , mert ellenfeleivel hangosan vitatkozott és azokra, sőt partnerére is sértő hangú kijelentést tett, majd lekezelően válaszolt a versenyigazgatónak is. Magatartása miatt az ellenfelük a döntő játszmát már nem kívánta lejátszani. Ezt  követően a díjkiosztáson sem jelent meg.

A Bizottság egyhangúlag úgy döntött , hogy a versenyen nyert pontjaitól megfosztja és a jövő évi győri versenyen történő indulástól eltiltja.

Tordasi verseny /2018. június 2 /

  • Horváth Sándor : ezúttal is, mint korábban már több alkalommal, a versenyigazgatótól figyelmeztetést kapott, mert ingét levetve, félmeztelenül játszott. Az utolsó csoport mérkőzésen Fehér Sándor versenybíró rászólt , hogy túl hangosan viselkedik. Erre Horváth Sándor olyan minősíthetetlen hangnemben , a versenybírót személyében és emberi méltóságában is mélyen megsértve válaszolt , hogy  amikor Hámori Tamás versenyigazgató , a szomszéd pályáról éppen lejövő felháborodott játékosoktól értesült a történtekről azonnal a helyszínre sietett. Az addigra éppen befejeződött mérkőzést követően Horváth Sándorral – Fehér Sándor , Amberger Árpád és a vétlen párja Úr Xavér előtt – közölte, hogy a  Bajnokság Etikai kódexének 2. pontja és ötödik bekezdése alapján a versenyről azonnali hatállyal kizárja. A páros mostani eredményeit törli és az esetet a Fegyelmi Bizottság elé terjeszti.

KAPCSOLAT

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot és mi készséggel segítünk

Telefon: 06 20 419 6008

Email: info@manageropen.hu